Услуги

Какво предлагаме

Нашите дентални услуги


В стоматологичен център "България Дент" може да получите широк спектър от дентални услуги - специализирано терапевтично, пародонтално, хирургично и имплантологично лечение. За целта, освен с висококвалифицирани  дентални специалисти, центърът разполага с най-съвременното оборудване и използва иновативни технологии на утвърдени световни производители на стоматологична апаратура и консумативи, а именно оптично увеличение на немската фирма Carl Zeiss, дентален микроскоп на американската фирма "GLOBAL SURGICAL", имплантологичен мотор и юнит за пиезохирургия на австрийската фирма W&H, както и лампа за професионално избелване на зъби на американската фирма "BEYOND POLUS" – световен лидер сред избелващите системи. Кореновото лечение на канали се извършва с най-добрите и съвършени ендомотори и апекслокатори на японския производител Morita.

Какви стоматологични услуги предлагаме и защо ни предпочитат ?


Ние Ви предлагаме най-съвременния и поливалентен подход за третиране дори и на най-тежките и агресивни стадии на заболяването пародонтит (пародонтоза).  Лечението се провежда с най - ново поколение швейцарски апарат за почистване на зъбен камък и полиране "EMS Piezon Master 700", най-добрия мекотъканен диоден лазер "Epic X" на американската фирма BIOLASE и регенеративна плазмотерапия с обогатени кръвни клетъчни маси с центрофуга на австрийската фирма W&H.
Също така при нас ще получите специализирано имплантологично лечение – работим с различни имплантологични компании, заемащи различни позиции на световния пазар – от икономичен, среден, висок и премиум клас. Комбинацията между регенеративна плазмотерапия и костозаместване, богатия ни опит и висок професионализъм дават гарантирани и трайни във времето резултати.

Естетика - порцеланови фасети, керамични корони, дермални филъри, ботокс


Клиниката предлага дентални услуги в сферата на естетичната дерматология – мезотерапия с плазма и хиалуронова киселина в областта на лице и шия. Контуриране на устни, запълване на повърхностни и дълбоки бръчки с хиалуронова киселина, ботокстерапия.
За нуждите на естетичната стоматология при частична и тотална рехабилитация с керамични корони и фасети, както и при имплантологично лечение, центърът разполага със собствено фотостудио и снимачна апаратура, които са задължителни  за изготвяне на дигитален дизайн на усмивката.

Диагностика и профилактика


За диагностициране на проблематиката и повишаване на прецизността при провеждане на зъболечение " България Дент" разполага с интраорален рентген във всички си кабинети.
Разбира се, освен от зъболекарски услуги, пациентите на клиниката могат да се възползвате от безплатен профилактичен преглед и консултация с наш зъболекар на всеки 6 месеца.
Цените на нашите зъболекарски услуги са напълно приемливи и корелират с предложеното качество и лично отношение към проблема на пациента.

Зъболекарски услуги, които Bulgaria Dent предлага :


 
 • дентална имплантология;
 • дентална естетика - порцеланови фасети и корони;
 • дигитален дизайн на усмивката;
 • козметични процедури - дермални филъри, ботокс и мезотерапия;
 • орална хирургия - оперативна премахване на мъдреци и кисти;
 • зъбно протезиране - мостове и протези;
 • зъболечение с диоден лазер;
 • ендодонтия и лечение под дентален микроскоп;
 • детска стоматология;
 • зъболечение под седация;
 • почистване на зъбен камък и избелване на зъби (кабинетно с лампа и домашно с шини);
 • естетични композитни реставрации - Бондинг ;
 • поливалентно лечение на пародонтит / пародонтоза и др.
Денталната клиника Bulgaria Dent се намира в гр.София, кв.Манастирски ливади, на ул.“Пирин“ 81, партер.
Ако все още имате въпроси и желаете да научите повече за нашите зъболекарски услуги, моля не се колебайте да насрочите консултация с наш зъболелар. Независимо дали се намирате в гр.София или в друго населено място, ще се радваме да Ви помогнем. Свържете се с нас сега на посочените телефони 02/ 854-8016 и 0879/ 209-691 или заповядайте в нашата дентална клиника персонално.
 
Оценка
обаждане запитване