Какъв зъболекар ви трябва?

Жителите на София имат на разположение изключително богата и разнообразна гама от стоматологични услуги, измежду които могат да избират. Стоматологични услуги, предлагани от множество стоматологични центрове и кабинети, разположени в почти всички квартали на града. В тази огромна палитра от стоматологични услуги трябва да подходите с нужното внимание, за да изберете зъболекар, който наистина ще се погрижи оптимално за денталното ви здраве. Ето няколко насоки за това какъв зъболекар ви е необходим: 
Зъболекар 1 - изключителен професионалист
Зъболекар - дентално здраве
 
1. Какъв зъболекар ви трябва: Да реагира своевременно – трябва ви зъболекар, който да е способен да реагира своевременно при наличие на спешен случай или сериозен проблем с денталното ви здраве. Разбира се, невинаги е възможно да се реагира веднага, тъй като има редица странични фактори, които биха могли да възпрепятстват специалистите. Но за да намалите до минимум риска от прекалено забавяне на необходимата ви помощ, се насочете към стоматологичен център, разполагащ с дежурен зъболекар във всеки един ден от седмицата (вкл. и в почивните дни). 
2. Какъв зъболекар ви трябва: Да ви предлага богата и разнообразна гама от услуги – посещавайки конкретен зъболекар, очаквате той да е в състояние да ви предложи необходимите ви стоматологични услуги, нали? В противен случай рискувате да се наложи да се разкарвате до друга локация или пък да получите услуги от зъболекар, които са далеч от желаното качество. Съветът ни към вас е да изберете стоматологичен център, в който работят професионалисти с различни специализации и който предоставя на клиентите си широк спектър от услуги в сферата – от лечение на пародонтит и орална хирургия до детска стоматология и естетически процедури. 
3. Какъв зъболекар ви трябва: Да работи качествено и отговорно – нужен ви е зъболекар, чиято работа се отличава с най-високо качество. Зъболекар, който има достатъчно солиден опит в сферата, а мненията и отзивите за него от пациентите са подчертано положителни. В допълнение, съответният зъболекар трябва да работи отговорно, да не бърза да приключва с лечението на пациента, а да го лекува точно толкова време, колкото е необходимо. Потърсете достатъчно информация за набелязания от вас стоматологичен център или зъболекар, преди да направите окончателния избор. 
4. Какъв зъболекар ви трябва: Да разполага с модерна апаратура – несъмнено ви е необходим зъболекар, който разполага с модерна апаратура по най-високите стандарти в стоматологичната сфера. Апаратура, която му дава възможност да предостави на пациента качествено и ефективно стоматологично лечение с оптимални резултати за неговото орално здраве. В този смисъл ви препоръчваме предварително да потърсите информация за оборудването на кабинета, а най-добрият вариант е да има дадени снимки от него на сайта на съответния стоматологичен център или зъболекар. 

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – къде се намираме?

Зъболекар 2 - изключителен професионалист
Зъболекар на качествено ниво
Стоматологичен център „BulgariaDent“ е разположен на удобно място в София – квартал Манастирски ливади, на улица „Пирин“ 81, партер. Стараем се да помагаме на всички наши пациенти, независимо дали към момента се намират на територията на столицата или пък в друго населено място.  Можете да се свържете с нас на телефони 02/ 854-8016 и 0879/ 209-691, за да си запазите час за преглед при наш зъболекар или просто да направите консултация за проблем, който ви притеснява. Специалистите ни с радост ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви дадат точния съвет или препоръка за вашето орално здраве. 

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – какви услуги предлагаме?

В стоматологичен център „BulgariaDent“ можете да откриете богата и разнообразна гама от услуги от зъболекар. В портфолиото, което екипът ни от специалисти предлага, влизат услуги за лечение на пародонтоза, за почистване на зъбен камък и избелване на зъби, за лечение с диоден лазер, ендодонтия, орална хирургия. Обърнете се към нас и ако имате нужда от детска стоматология, дентална естетика, дентална имплантология, зъбно протезиране и много други. След като се свържете с екипа ни, ние ще ви насочим към подходящия зъболекар съобразно вашия проблем.

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – кои са гаранциите за качеството и надеждността на нашите услуги?

Зъболекар 3 - качествен лечение
Зъболекар с модерна апаратура
Когато идвате на преглед при зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“, можете да бъдете сигурни, че ще получите дентални услуги с най-високо качество и надеждност. Екипът ни се състои от висококвалифицирани зъболекари със солиден опит и безупречна репутация сред пациентите. В допълнение, сме инвестирали в оборудване по последни стандарти и иновативни технологии, които са дело на водещи в глобален мащаб производители на стоматологична апаратура и консумативи. Сред това оборудване и технологии са продуктите за оптично увеличение на немската компания Carl Zeiss, първокласният дентален микроскоп на американската "GLOBAL SURGICAL", лампата за професионално избелване на зъби на  "BEYOND POLUS" и т.н. 


 

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – какво е работното ни време?

 

Съществено преимущество за нашите пациенти е, че стоматологичен център „BulgariaDent“ разполага с дежурен зъболекар през всеки един ден от седмицата, включително събота и неделя. Този дежурен зъболекар е идеален вариант за хората, които нямат възможност да дойдат на преглед в рамките на натовареното работно ежедневие. Почти няма интервенция, която нашият дежурен зъболекар да не може да извърши през уикенда. При спешни случаи дежурният ни зъболекар е готов да ви предостави необходимата стоматологична процедура или пък да ви прегледа и изпише подходящи обезболяващи и/или антибиотик. Работното ни време, в което можете да се свържете с наш дежурен зъболекар, е 09:00 – 19:00 часа през делничните дни и 09:00 – 17:00 часа за събота и неделя.       
 

 

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“  - положителни мнения и отзиви от пациенти  

 

 

Зъболекар 4 - най-високите стандарти
Зъболекар - ефективно стоматологично лечение

Ще намерите множество положителни мнения и отзиви от пациенти, подлагали се на стоматологично лечение и процедури при наши зъболекари. Стоматологичен център „BulgariaDent“ дори има солиден опит в осъществяването на дентален туризъм. На зъболекар в центъра идват хора от държави като Германия, Великобритания и Италия. Специално наета от нас туристическа фирма се грижи за пътуването със самолет, за посрещането с трансфер, както и за настаняването в хотел или апартамент на преференциални цени. Пациентите, посетили наш зъболекар, остават напълно удовлетворени от резултатите по отношение на своето дентално здраве. Доверете ни се и вие!        

 

Какъв зъболекар ви трябва?

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – къде се намираме?

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – какви услуги предлагаме?

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – кои са гаранциите за качеството и надеждността на нашите услуги?

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“ – какво е работното ни време?

Посещение на зъболекар в стоматологичен център „BulgariaDent“  - положителни мнения и отзиви от пациенти

Зъболекар 1
Зъболекар - Разгледайте при нас!

Услуги обаждане