Дежурен зъболекар в София

Ако през почивните дни Ви боли зъб и спешно се нуждаете от помощта на дежурен зъболекар, свържете се със стоматологичен център BulgariaDent в София. Центърът работи практически непрекъснато, което означава, че можете да получите стоматологична помощ дори през събота и неделя.
Ако работата или ангажиментите не Ви позволяват да посещавате стоматолог през работните дни, то нашите дежурни зъболекари са идеално решение за Вас. Може да продължите да ни посещавате именно в почивните дни, като Ви разрешим не само спешния проблем, но и да извършим комплексно лечение.

Контакти

Свържете се с дежурен зъболекар

Адрес:
София
кв. Манастирски Ливади, ул. „Пирин” 81

Работно време:
Понеделник – Петък: 09:00 – 19:00 часа
Събота – Неделя: 09:00 – 17:00 часа
Събота - Неделя ( дежурен зъболекар ): 09:00 - 17:00 часа

Телефон:
02 854 8016 | 0879 209 691

Изпратете запитване

Вижте как можете да ни намерите

Стоматологичен център BulgariaDent

Кога работи дежурният кабинет на Bulgariadent?

Това може да стане всеки ден от седмицата, като в делнични дни денталният център работи от 09:00 до 19:00, а през уикенда от 09:00 до 17:00. Преди да тръгнете към нас, задължително се свържете с нашия дежурен стоматолог на един от посочените телефони на сайта на BulgariaDent - 02 854-8016 или 0879 209-691. Уговорете час за посещение и заповядайте при нас в квартал Манастирски Ливади. Тъй като в почивните дни работим не само със спешни, но и с планови пациенти, без предупреждение и предварително ангажиран час, вероятно няма да можем веднага да обърнем необходимото внимание. Освен това, понякога пациентите идват с придружители и се събират прекалено много хора в чакалнята, което не е желателно в настоящата епидемиологична обстановка. Моля, обърнете внимание, че след 16.30 часа нашият дежурен зъболекар приключва работата с последния пациент и вероятно няма да може да Ви приеме, тъй като работното време приключва в 17.00 часа.

Услуги и процедури от наш дежурен стоматолог през почивните дни

Дежурният ни стоматолог може не само да облекчи острата зъбна болка, но и да извърши пълноценно лечение по същия начин, както и при редовен делничен прием.

Практически няма интервенция, която да не може да бъде извършена през почивните дни. Единственото ни ограничение е липсата на дентален асистент, което не е малко. Поради това всички онези интервенции, които изискват присъствието му се планират предварително, ако е възможно разбира се. Най-често извършвани манипулации са:

Имайте предвид, че в спешни ситуации, тогава, когато възпалителния процес е обострен и напреднал, времето за възстановяване е по-дълго и не можем да обърнем нещата веднага. Ако състоянието Ви го изисква, дежурният ни зъболекар задължително ще Ви изпише обезболяващи и/или антибиотик, които ще подействат веднага след като натрупат достатъчна концентрация в кръвта.

Възможни затруднения

Моля, имайте предвид, че дежурните ни зъболекари провеждат прегледи и лечение в София през почивните дни изключително по своя инициатива, защото никой няма право да задължава лекар да работи над установеното от закона време на работната му смяна. Молим Ви да бъдете учтиви и да уважавате дежурния ни зъболекар, който се опитва да ви помогне, при условие, че практиката, в която се лекувате е затворена. Ако по някаква причина не сте могли да се свържете с нашия дежурен зъболекар, това означава, че в този момент той помага на друг пациент и не може да вдигне телефона веднага, за което предварително се извиняваме. Опитайте малко по-късно, ако той не Ви е върнал обаждането до 30 мин. Организацията на дежурна стоматологична помощ през събота и неделя не е проста работа. Нашите зъболекари са хора като вас, които понякога се разболяват, срещат житейски трудности, имат социален живот и семейства. Ние наистина искаме и се опитваме да осигурим необходимата помощ всеки ден от седмицата, но понякога обстоятелствата се оказват по-силни от нас и в тези моменти ние искрено разчитаме на Вашето разбиране.

Как да ни откриете?

Стоматологичен център BulgariaDent се намира в гр.София, кв. Манастирски ливади -запад, на ул. Пирин 81, партер. Контакт с дежурният ни зъболекар може да направите на телефоните 02 854-8016 или 0879 209-691. Очакваме Ви !

Услуги обаждане