Дежурен зъболекар в София

Ако през почивните дни Ви боли зъб и спешно се нуждаете от помощта на дежурен зъболекар, свържете се със стоматологичен център BulgariaDent в София. Центърът работи практически непрекъснато, което означава, че можете да получите стоматологична помощ дори през събота и неделя.
Ако работата или ангажиментите не Ви позволяват да посещавате стоматолог през работните дни, то нашите дежурни зъболекари са идеално решение за Вас. Може да продължите да ни посещавате именно в почивните дни, като Ви разрешим не само спешния проблем, но и да извършим комплексно лечение.

Контакти

Свържете се с дежурен зъболекар

Адрес:
София
кв. Манастирски Ливади, ул. „Пирин” 81

Работно време:
Понеделник – Петък: 09:00 – 19:00 часа
Събота – Неделя: 09:00 – 17:00 часа
Събота - Неделя ( дежурен зъболекар ): 09:00 - 17:00 часа

Телефон:
02 854 8016 | 0879 209 691

Изпратете запитване

Вижте как можете да ни намерите

Стоматологичен център BulgariaDent

 

Защо е необходим дежурен зъболекар във всеки един ден от седмицата?

Дежурен зъболекар 1 - най-високо качество
Дежурен зъболекар - качеството е сигурно
Дежурен зъболекар е необходим във всеки един ден от седмицата, особено когато става въпрос за голям град като София. Това е специалистът, който приема пациентските обаждания, уговаря часовете за посещение и се грижи както за спешни, така и за планови интервенции. Осигуряването на дежурен зъболекар през почивните дни никак не е лесна задача, защото никой не може да задължи специалистите да работят над установеното от закона време на работните им смени. Все пак някои от реномираните стоматологични центрове в столицата успяват да гарантират на пациентите такъв дежурен зъболекар през уикенда, благодарение и на личната инициатива на самите специалисти. Ние от BulgariaDent се нареждаме сред тези реномирани стоматологични центрове с постоянен дежурен зъболекар. Ето какви преимущества предоставя на пациентите нашият дежурен зъболекар през почивните дни: 
 
1. Дежурен зъболекар – преимущества за пациентите: Възможност за стоматологичен преглед извън натовареното работно ежедневие – работното ежедневие на съвременния човек е изключително интензивно и натоварено. За един човек, който е на 8-часов работен ден и има по още 1 час път до работното място и обратно, е доста трудно да намери време за стоматологичен преглед в рамките на делничните дни. Затова единственият му вариант да се грижи за денталното си здраве е свързване с дежурен зъболекар, който предоставя необходимите стоматологични услуги и през уикенда. 
2. Дежурен зъболекар – преимущества за пациентите: Възможност за навременна реакция при спешен случай – наличието на дежурен зъболекар и през почивните дни позволява навременна реакция при спешни случаи. Спешни случаи като счупване на зъба, протичане на сериозен възпалителен процес в устната кухина и т.н. Подобна навременна реакция от дежурен зъболекар би могла да предотврати тежки последствия, включително загуба на зъб или пък влошаване на цялостното състояние на човешкия организъм.
3. Дежурен зъболекар – преимущества за пациентите: Възможност за елиминиране или ограничаване на изпитваните болка и дискомфорт – има случаи, при които пациентът си е записал час за следващата седмица, но изпитваните болка и дискомфорт стават прекалено силни и нетърпими. Наличието на дежурен зъболекар през уикенда позволява по-рано да му бъде извършена необходимата стоматологична процедура или пък да се изпишат лекарства, които ще облекчат значително нивата на болка и дискомфорт.  
 
Ако през почивните дни Ви боли зъб и спешно се нуждаете от помощта на дежурен зъболекар, свържете се със стоматологичен център BulgariaDent в София. Центърът работи практически непрекъснато, което означава, че можете да получите помощ от дежурен зъболекар дори през събота и неделя.
Ако работата или ангажиментите не Ви позволяват да посещавате стоматолог през работните дни, то свързването с наш дежурен зъболекар е идеално решение за Вас. Може да продължите да ни посещавате именно в почивните дни, като Ви разрешим не само спешния проблем, но и да извършим комплексно лечение.
 

 

 

Дежурен зъболекар на Bulgariadent – какво е работното ни време?

Дежурен зъболекар 2 - най-добра грижа
Дежурен зъболекар - дентално здраве
В делнични дни денталният център работи от 09:00 до 19:00 часа, а през уикенда от 09:00 до 17:00 часа. Преди да тръгнете към нас, задължително се свържете с нашия дежурен зъболекар на един от посочените телефони на сайта на BulgariaDent - 02 854-8016 или 0879 209-691. Уговорете със съответния дежурен зъболекар час за посещение и заповядайте при нас в квартал Манастирски Ливади.  Тъй като в почивните дни работим не само със спешни, но и с планови пациенти, без предупреждение и предварително ангажиран час вероятно няма да можем веднага да обърнем необходимото внимание. Освен това понякога пациентите идват с придружители и се събират прекалено много хора в чакалнята, което не е желателно в настоящата епидемиологична обстановка. Моля обърнете внимание, че след 16.30 часа нашият дежурен зъболекар приключва работата с последния пациент и вероятно няма да може да Ви приеме, тъй като работното време приключва в 17.00 часа.

Услуги и процедури от наш дежурен зъболекар през почивните дни

Нашият дежурен зъболекар може не само да облекчи острата зъбна болка, но и да извърши пълноценно лечение по същия начин, както и при редовен делничен прием.
 
Практически няма интервенция, която да не може да бъде извършена от дежурен зъболекар през почивните дни. Единственото ни ограничение е липсата на дентален асистент, което не е малко. Поради това всички онези интервенции, които изискват присъствието му, се планират предварително (ако е възможно, разбира се). Най-често извършваните манипулации от наш дежурен зъболекар в събота и неделя са:
 
Дежурен зъболекар 3 - най-пълноценно лечение
Дежурен зъболекар през почивните дни
 
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: лечение на остър пулпит и периодонтит;
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: подмяна на стара или отчупена пломба;
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: залепване на стар/ отлепен мост или корона;
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: екстракция (вадене) на зъб;
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: лазерен кюртаж на възпален пародонтален джоб;
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: почистване на зъбен камък;
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: кабинетно избелване на зъби;
• услуги и процедури от наш дежурен зъболекар: хирургичен кюртаж на възпалена алвеола, след извършена по-рано зъбна екстракция (алвеолит).
Имайте предвид, че в спешни ситуации, тогава, когато възпалителният процес е обострен и напреднал, времето за възстановяване е по-дълго и не можем да обърнем нещата веднага. Ако състоянието Ви го изисква, нашият дежурен зъболекар задължително ще Ви изпише обезболяващи и/или антибиотик, които ще подействат веднага след като натрупат достатъчна концентрация в кръвта.

Възможни затруднения при използването на услугите на дежурен зъболекар

Моля имайте предвид, че всеки наш дежурен зъболекар провежда прегледи и лечение в София през почивните дни изключително по своя инициатива, защото никой няма право да задължава лекар да работи над установеното от закона време на работната му смяна. Молим Ви да бъдете учтиви и да уважавате съответния дежурен зъболекар, който се опитва да ви помогне, при условие, че практиката, в която се лекувате, е затворена. Ако по някаква причина не сте могли да се свържете с нашия дежурен зъболекар, това означава, че в този момент той помага на друг пациент и не може да вдигне телефона веднага, за което предварително се извиняваме. Опитайте малко по-късно, ако той не Ви е върнал обаждането до 30 мин. Организацията на дежурна стоматологична помощ през събота и неделя не е проста задача. Нашите зъболекари са хора като вас, които понякога се разболяват, срещат житейски трудности, имат социален живот и семейства. Ние наистина искаме и се опитваме да осигурим необходимата помощ всеки ден от седмицата, но понякога обстоятелствата се оказват по-силни от нас и в тези моменти ние искрено разчитаме на Вашето разбиране.

Как да се свържете с наш дежурен зъболекар?

Дежурен зъболекар 4 - най-добър преглед
Дежурен зъболекар - свържете се с нас
 
Стоматологичен център BulgariaDent се намира в гр.София, кв. Манастирски ливади - запад, на ул. Пирин 81, партер. Контакт с нашия дежурен зъболекар може да направите на телефоните 02 854-8016 или 0879 209-691. Очакваме Ви !

Защо е необходим дежрурен зъболекар във всеки един ден от седмицата?

Дежурен зъболекар на Bulgariadent – какво е работното ни време?

Услуги и процедури от наш дежурен зъболекар през почивните дни

Възможни затруднения при използването на услугите на дежурен зъболекар

Как да се свържете с наш дежурен зъболекар?

Дежурен зъболекар 1
Дежурен зъболекар - Посетете ни!

Услуги обаждане