Научете повече за нас

„България Дент“ е един от най-съвременните дентални центрове в България и Европа.
В клиниката работят екип от сертифицирани специалисти, чийто дългогодишен опит и квалификация, допринасят за успешното разрешаване на различни клинични случаи от всички стоматологични специалности.

Предлагаме широк спектър дентални услуги, насочени и към трите възрастни групи.

За Ваше удобство стоматологичен център "България Дент" работи събота и неделя. Дежурният ни стоматолог професионално ще Ви окаже спешна и неотложна помощ, като ще имате възможност да довършите лечението си в удобно за Вас време през седмицата или в почивните дни отново. Разбира се, дежурният зъболекар може да бъде именно този, който ще се съобрази със свободно Ви време и да извърши всички необходими процедури именно през уикенда.

По желание на пациента, може да се провеждат интервенции под седация. Това е състояние на пациента, в което той се намира в пълен покой към лек сън. След нея пациента няма спомен за проведената манипулация, а възстановяването е бързо.
Всеки нов пациент, постъпил в денталния център бива регистриран в програмата ни за електронен журнал и след проведеното лечение получава амбулаторен лист за проведенета терапия, предписание и препоръки. При комплексно лечение на пациента, лекуващия стоматолог подготвя подробен план на лечение и го запознава детайлно с него. Екипът ни от рецепция ще се свърже с Вас, за да Ви напомни за предстоящото посещение или ще направи връзка с Вас при извършено вече писмено запитване. За гарантиране на конфеденциалност дентален център „България Дент“ е регистриран в комисията по защита на личните данни.

Денталната клиника се намира в гр.София, кв.Манастирски ливади, на ул.“Пирин“ 81. Разположена в близост до големи търговски обекти и офис центрове, сме предпочитано лечебно заведение, намиращо се само на минути от бул.България, Била и Мол България. Удобният транспорт, добрата локация и лесният достъп дават прекрасна възможност да се обслужват пациенти от близките квартали "Борово", "Бъкстон", “Стрелбище“, “Кръстова вада“, “Мотописта“, “Павлово“, “Гоце Делчев“, “Белите брези“, “Бояна“ и “Драгалевци“.

Разберете повече за дентална клиника

„България Дент“ има богат опит в осъществяването на дентален туризъм. Клиниката ни е предпочитана от пациенти от Англия, Германия и Италия. Доверена туристическа фирма организира пътуване със самолет, посрещане с трансфер и настаняване в хотел или самостоятелен апартамент на преференциални за клиниката цени. Нашите зъболекари разполагат с възможности и способността да извършат необходимото лечение в максимално кратки, но разумни срокове.

Очакваме Ви!