Зъбни фасети

Зъбни фасети – в кои случаи е удачна употребата им?


Зъбни фасети 1 - най-добра естетика
Зъбни фасети за блестяща усмивка
Поставянето на зъбни фасети е процедура от сферата на естетичната стоматология, която става все по-популярна през последните години. Нейното главно предназначение е да помогне на хора, които не харесват своята усмивка поради наличие на определени дефекти по зъбите. Примери за подобни дефекти са трайното оцветяване, изкривяването или деформацията им, поставените пломби и т.н. Всеки от споменатите дефекти оказва крайно негативно влияние върху естетичния вид и очарованието на човешката усмивка. За да се справите с тези дефекти и да си върнете комфорта и увереността в ежедневието, ви съветваме да се подложите на процедура по поставяне на зъбни фасети.  

Зъбни фасети – какво всъщност представляват те?


Зъбни фасети наричаме конструкции, които най-често се изработват от керамика. Въпросното изработване на зъбни фасети става в зъботехническа лаборатория. Всички изработени зъбни фасети са предназначени за конкретен пациент и имат за цел да му помогнат да прикрие несъвършенствата на своите зъби и да си върне белотата и блясъка на усмивката. Първокласните зъбни фасети са едно от най-ефективните средства за получаване на желаната усмивка. Усмивка, с която отново ще можете да излизате навън, да общувате с околните и да се смеете без никакво притеснение.

Защо порцелановите зъбни фасети са най-добрият вариант?


Зъбни фасети 2 - най-предпочитани
Първокласни зъбни фасети
Основните два вида зъбни фасети, които се предлагат на пазара, са порцелановите и композитните такива. Значително по-желани и предпочитани от пациентите са порцелановите зъбни фасети. Това е така поради няколко причини. От една страна, те изглеждат максимално естествено и буквално се сливат с истинските зъби на човека. От друга, порцелановите зъбни фасети са здрави, устойчиви във времето и не се оцветяват. За тях ще трябва да платите по-висока цена, отколкото за композитните, но инвестицията определено си заслужава. Благодарение на тази инвестиция ще получите зъбни фасети, които ще можете да използвате за дълъг период напред във времето.

Какви преимущества носи поставянето на зъбни фасети?


Бихме могли да изброим няколко съществени преимущества на практиката за поставяне на зъбни фасети, които я правят толкова желана и предпочитана от пациентите. Тези преимущества са свързани с възможността изработваните конструкции да се индивидуализират според особеностите на зъбите на конкретния човек, прецизната процедура по изработката и някои характеристики на самите зъбни фасети. Ето малко повече информация за споменатите преимущества:      
 
Зъбни фасети 3 - най-устойчиви
Зъбни фасети за дълъг период от време
1. Преимущества от поставянето на зъбни фасети: Възможността за индивидуализиране според зъбите на конкретния човек – при изработката на зъбни фасети има възможност те да се индивидуализират според особеностите на зъбите на конкретния човек. Задължително се спазват цветът и спецификите на съседните зъби, за да се изгради желаната хармония в устната кухина. Качествените зъбни фасети са тези, които по никакъв начин не възпрепятстват изпълнението на нормалните функции на зъбите в ежедневието, и в същото време успешно възвръщат чара и блясъка на човешката усмивка. 
2. Преимущества от поставянето на зъбни фасети: Максимално прецизна процедура – процедурата по изработка на зъбни фасети е максимално прецизна и гарантира отлични резултати за пациента. За нея се използват иновативни технологии, благодарение на които може да се направи предварителен преглед на устната кухина, както и да се моделира бъдещата усмивка върху екрана. Така пациентът ще види как точно ще изглежда бъдещата му усмивка и няма да има неприятни изненади след поставянето на съответните зъбни фасети. 
3. Преимущества от поставянето на зъбни фасети: Отличителни характеристики на самите зъбни фасети – някои отличителни характеристики на самите зъбни фасети също допринасят значително за тяхната полезност за пациента. Например порцелановите зъбни фасети са изработени от биологично съвместим материал, който не носи никакъв риск от дразнене или алергична реакция. Той проявява устойчивост на множество разнообразни цветови пигменти, включително на тези, идващи от ежедневно приеманите храни и напитки. Така че поставените зъбни фасети ще гарантират вашия комфорт в ежедневието и същевременно ще съхранят очарователната ви усмивка във времето. 

Поставяне на зъбни фасети в стоматологичен център BulgariaDent – къде се намираме?


Стоматологичен център BulgariaDent е идеалното място за вас, ако имате нужда от поставяне на зъбни фасети. Ние се намираме на място в София, което е достатъчно удобно за максимално широка част от жителите на столицата. Адресът ни е квартал Манастирски ливади, улица „Пирин“ 81, партер. Екипът на BulgariaDent се старае да помага на всички пациенти, независимо дали към настоящия момент се намират на територията на София или пък в друго населено място. Имате възможност да се свържете с нас на следните телефони: 02/ 854-8016 и 0879/ 209-691. Направете го, ако желаете да си запазите час за поставяне на зъбни фасети, за рутинен стоматологичен преглед или просто да се консултирате по даден проблем или притеснение.
   

Поставяне на зъбни фасети в стоматологичен център BulgariaDent – кои са гаранциите за качеството и надеждността на нашите услуги?


Определено можете да разчитате на качествена и надеждна процедура по поставяне на зъбни фасети в стоматологичен център BulgariaDent. Ние разполагаме с висококвалифициран екип от специалисти със солиден опит в стоматологичната сфера. В допълнение, сме инвестирали в първокласна апаратура и консумативи, дело на реномирани европейски и американски производители. Съчетанието от отлични специалисти и модерна апаратура ни позволява да предоставим на пациентите процедури по поставяне на зъбни фасети (и не само) с отлични резултати за тяхната усмивка и цялостно орално здраве.  

 
Зъбни фасети 4 - най-големи преимущества
Зъбни фасети за ослепителна усмивка

Към кой специалист в стоматологичен център BulgariaDent да се обърнете за консултация при допълнителни въпроси? Каква е първата стъпка?Д-р Леонид Николаев е нашият специалист в областта на естетичната стоматология и имплантология. Планирането на всички случаи започва след задълбочен анализ на фотодокументация и гипсови модели, планиране на бъдещият проект чрез Digital Smile Design (дигитален дизайн на усмивката), визуализиране на новата усмивка чрез восъчен/дигитален моделаж и пренасянето му в устата върху проблемните зъби . С д-р Николаев може да се свържете директно на служебния номер или на телефона на рецепция.
 

Поставяне на зъбни фасети в стоматологичен център BulgariaDent – какво е работното ни време?


Важно е да отбележим, че стоматологичен център BulgariaDent разполага с дежурен зъболекар във всеки един ден от седмицата, в това число и в събота и неделя. Така че можете да се обърнете към нас както при спешни случаи, така и ако нямате възможност да дойдете на стоматологичен преглед в рамките на натовареното работно ежедневие. Свържете се с дежурния ни зъболекар от 09:00 до 19:00 часа през делничните дни или от 09:00 до 17:00 часа през уикенда за  поставяне на зъбни фасети или за всичко друго, от което имате нужда. 

Зъбни фасети – в кои случаи е удачна употребата им?

Зъбни фасети – какво всъщност представляват те?

Защо порцелановите зъбни фасети са най-добрият вариант?

Какви преимущества носи поставянето на зъбни фасети?

Поставяне на зъбни фасети в стоматологичен център BulgariaDent – къде се намираме?

Към кой специалист в стоматологичен център BulgariaDent да се обърнете за консултация при допълнителни въпроси? Каква е първата стъпка?

Поставяне на зъбни фасети в стоматологичен център BulgariaDent – какво е работното ни време?

Зъбни фасети 1
Зъбни фасети - Посетете ни!
Оценка
обаждане запитване