Избелване

Избелване на зъби


Избелване на зъби 1 - естетична стоматология
Избелване на зъби за ослепителната усмивка
Избелване на зъби е много позната и често практикувана козметична процедура, станала част от съвременната естетична стоматология. В днешни дни това е често провеждана манипулация, предпочита се от много хора, които държат на ослепителната си усмивка. Белите зъби са еталон за добро орално здраве, финансово благосъстояние и просперитет. До избелване на зъби прибягват не само пушачи, но и всички ценители на червеното вино, кафе, шоколад и други пигментиращи храни и напитки, които водят до промяна в цвета на зъбния емайл.

Защо може да ви се наложи да преминете през процедура по избелване на зъби?


През процедура по избелване на зъби може да ви се наложи да преминете поради две основни групи причини. Първата група причини са свързани с грешки, допускани от самите вас, в рамките на ежедневието. Грешки, които водят до потъмняване на зъбите и трайна промяна в естествения им цвят. Тези причини могат да се отнасят до неспазване на базовите хигиенни навици, като например редовно миене на зъбите и почистване с конец на междузъбните пространства след хранене. Както и до прекалено честото консумиране на храни и напитки, които влияят негативно на зъбите и имат свойството да ги боядисват. Ако допускате подобни грешки за прекалено дълъг период от време, вероятно накрая ще ви се наложи да прибегнете до професионално избелване на зъби, за да се справите с пораженията върху състоянието и цвета им. 

Процедура по избелване на зъби е възможно да бъде наложителна и ако с напредване на възрастта зъбите на човек пожълтеят. Този процес често протича напълно естествено и не е резултат от допуснати грешки от страна на човека. Всъщност професионалното избелване на зъби понякога е единственият начин да запазите естествения цвят на своите зъби и естетичната си усмивка дори в по-напреднала възраст. Процедурата по избелване на зъби може да елиминира и пораженията върху цвета на човешките зъби, предизвикани от различни травми и заболявания.        

 

 


Какви начини за избелване на зъби познаваме


Избелване на зъби 2 - оптимални резултати
професионално (кабинетно) избелване на зъби
Според начина на апликация и активация на избелващия гел различаваме три основни метода на избелване на зъби - професионално (кабинетно) избелване на зъби - с помощта на лампа или лазер, домашно избелване на зъби - със шини и ендо (вътрешно) избелване на оцветен зъб.
При избелване на зъби, провеждано в кабинета, зъболекарят нанася гела върху зъбните повърхности, след което го активира с лазер, специална фото лампа или по химичен път, чрез смесване на два компонента. Процедурата по кабинетно избелване на зъби отнема около 2 часа.
Професионалните избелващи системи се прилагат еднократно в кабинета. Тук ефектът е видим веднага след манипулацията. При домашното избелване на зъби, гелът се нанася в предварително индивидуално изработени шини, които пациентът е длъжен да носи поне час и половина, желателно нощем, докато спи. Процедурата по домашно избелване на зъби се повтаря в продължение на 10-14 дни. Силата на ефекта зависи от процентното съдържание на активното вещество в гела. При вътрешно (ендо) избелване на зъби, гелът се аплицира във вътрешността на зъба, след което херметично се затваря за 2-3 дни. За добрия резултат процедурата по домашно избелване на зъби се провежда 2-3 пъти до постигане на желания резултат

​Съвети за избелване на зъби от BulgariaDent


• съвети за избелване на зъби от BulgariaDent: избелване на зъби може да се провежда не по-често от веднъж годишно;
• съвети за избелване на зъби от BulgariaDent: за постигане на оптимални резултати, процедурата трябва да започне с избелване на зъбите в кабинета с лампа или лазер, а след това да продължи в домашни условия;
• съвети за избелване на зъби от BulgariaDent: за продължителен резултат екипът на Bulgaria Dent съветва поддръжка с избелващи пасти за зъби (пасти с активен въглен не са достатъчно добре проучени);
• съвети за избелване на зъби от BulgariaDent: преди да започнете процедурата по избелване на зъби, задължително посетете Вашия зъболекар за обстоен преглед. При наличие на зъбен камък или кариеси, те трябва да бъдат отстранени.
• съвети за избелване на зъби от BulgariaDent: за избелване на зъби се доверете на стоматологичен център, който се отличава с безупречна репутация в сферата. Стоматологичен център, който е доказал, че не прави компромиси с качеството на своите услуги.
• съвети за избелване на зъби от BulgariaDent: следвайте стриктно съветите за поддръжка, дадени ви от специалистите. Правилната поддръжка е от голямо значение за запазването на постигнатите резултати от процедурата по избелване на зъби във времето. 
Избелване на зъби 3 - безупречни зъболекари
Избелване на зъби - професионална процедура

Избелване на зъби в стоматологичен център BulgariaDent – какви са гаранциите за качеството и ефективността на нашите услуги?

Ние от стоматологичен център BulgariaDent разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти със солиден опит в сферата. Специалисти, които знаят как да се справят оптимално с процедурата по избелване на зъби, така че да гарантират желаните резултати за пациента. В допълнение, сме инвестирали в модерна апаратура по последни стандарти, дело на реномирани европейски и американски производители. Благодарение на тази апаратура специалистите ни могат в пълна степен да разгърнат своите умения и да реализират максимално прецизно процедурите по избелване на зъби.      
 

Избелване на зъби в стоматологичен център BulgariaDent - къде може да ни откриете?


Избелване на зъби 4 - най-високи стандарти
Избелване на зъби от висококвалифицирани специалисти
Стоматологичен център Bulgaria Dent се намира в гр.София, кв.Манастирски ливади, на ул.“Пирин“ 81, партер. Ако имате въпроси и желаете да научите повече за показанията и търсените резултати, моля не се колебайте да насрочите консултация с наш специалист. Независимо дали се намирате в гр.София или в друго населено място, ще се радваме да Ви помогнем. Свържете се с нас сега на посочените телефони 02/ 854-8016 и 0879/ 209-691 или заповядайте в нашата дентална клиника персонално.

Избелване на зъби в стоматологичен център BulgariaDent – какво е работното ни време?

Важно е да отбележим, че ние от стоматологичен център BulgariaDent разполагаме с дежурен зъболекар през всеки един ден от седмицата. Работното му време е от 09:00 до 19:00 часа през делничните дни и от 09:00 до 17:00 часа в събота и неделя. Така че можете да си запишете час за процедура по избелване на зъби или просто за стоматологичен преглед, който да е напълно съобразен с графика и ангажиментите ви. 

Избелване на зъби

Защо може да ви се наложи да преминете през процедура по избелване на зъби?

Какви начини за избелване на зъби познаваме?

Съвети за избелване на зъби от BulgariaDent

Избелване на зъби в стоматологичен център BulgariaDent - къде може да ни откриете?

Избелване на зъби 1
Избелване на зъби - Посетете ни!
Оценка
обаждане запитване